Menu




LOUIS DE FUNES

'La bouche, la main et le verre de vin.'

Heerlijk eten, wijn per glas en dineren in goed gezelschap. Dát is gastronomische drie eenheid van la Trinité!

We kiezen voor een keuken op gevoel en inspiratie van de chef, dit met dagverse producten volgens het marktaanbod. Een aromatische keuken, klassiek Frans met soms een OOsterse twist. Om u de beste ervaring te bieden serveren wij dan ook enkel een vast menu waarbij u de keuze heeft tussen vis of vlees in het hoofdgerecht.



Bites

Irish Mór oeste

Caviar Impérial 10gr by Akef & boekweit blini's

Brioche gerookte Oosterschelde paling

Foie gras pastei 100 gr, pedro ximénez en toast

Macaron Foie Rero Rocher






La bouche, la main...

New York BBQ beef pastrami salad
-
Bisque met Noorse langoustine
-
Foie gras 'Maison Mitteault' *
-
Schotse Roodpoot Patrijs
of

Catch of the day 'chefs way'
-
Drie kazen van kaasmeesters 'Van Tricht' *
-
Citroen Xplosion



5 gangen €105
voor-, tussen-, foie, hoofdgerecht en dessert

4 gangen €85
voor-, tussen-, hoofdgerecht en dessert

3 gangen €73
voor-, hoofdgerecht en dessert








Lunch

€59 p.p.
Elke middag serveren wij een drie gangen lunch.



Copains

€89 p.p.
Op zondagavond en maandagavond serveren wij een vrienden all-in menu carte blache inclusief brut rosé, twee glazen wijn, bier of alcoholvrij, water en koffie.

Extra gerecht van de chef

Omdat vriendschap het warmste ingrediënt is, trakteren wij onze trouwe gasten op een extra gerecht van de chef. 

Alleen op zondag- en maandagavond tijdens de maanden november en december.